Care mai de care, trupe de renume mondial, cu o cariera apusa mai ales din cauza neintelegerilor, au revenit, in 2007, pe firmament. The Police, Led Zeppelin sau Sex Pistols sunt doar cateva din numele care ne-au onorat cu prezenta. Sa le fi readus
Care mai de care, trupe de renume mondial, cu o cariera apusa mai ales din cauza neintelegerilor, au revenit, in 2007, pe firmament. The Police, Led Zeppelin sau Sex Pistols sunt doar cateva din numele care ne-au onorat cu prezenta. Sa le fi readus impreuna dragostea pentru fani, nostalgia sau atractia banilor?

Peste cincisprezece formatii de renume mondial si-au regasit fanii dupa ani de absenta. Printre primii care si-au anuntat intoarcerea pe scena au fost cei de la The Police. Muzicienii au inceput un turneu international, care se va prelungi si in 2008. Cei trei, Sting, Stewart Copeland si Andy Summers, nu si-au anuntat niciodata oficial despartirea, insa, din 1984, nu au mai cantat pe aceeasi scena decat la evenimente mari. A urmat, mai apoi, revenirea trupei Genesis. Este vorba de cea de-a doua formula, fara Peter Gabriel, dar cu Phil Collins, Tony Banks si Mike Rutherford. Genesis a inceput, astfel, primul turneu, dupa o absenta de 14 ani.Dupa ce a inceput un turneu mondial in 2006, The Who l-a continuat anul acesta, promovandu-si cel mai nou album, „Endless Wire“, primul aparut dupa 25 de ani. Trupa mai pastreaza doar doi membri din formula originala, solistul Roger Daltrey si chitaristul Pete Townshend, iar ca element inedit - fiul lui Ringo Starr, Zak Starkey, ii acompaniaza la tobe.

Iggy Pop s-a dovedit si el a fi neobosit. In 2007 a plecat in turneu cu fostii sai colegi de la The Stooges. Veterani si ei, Ray Manzarek si Robbie Krieger (The Doors) s-au reunit sub numele de Riders on the Storm.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.