De multe ori am trait momente de solidaritate fata de unii demnitari amenintati cu pierderea functiei, atunci cand o tabara sau alta decreteaza scurt si la obiect „Demisia!“. Recunosc ca, in ceea ce ma priveste, asemenea clipe au fost fo
De multe ori am trait momente de solidaritate fata de unii demnitari amenintati cu pierderea functiei, atunci cand o tabara sau alta decreteaza scurt si la obiect „Demisia!“. Recunosc ca, in ceea ce ma priveste, asemenea clipe au fost foarte rare. Una dintre ele, insa, mi se releva acum, cand mai multe organizatii independente ii cer sarmanului ministru al educatiei sa-si dea demisia. Nici nu a facut anul de cand se afla la carma ministerului de resort, caci Cristian Adomnitei este amenintat din toate partile, pe tonuri sau tonalitati dintre cele mai vehemente. Si iata ca tocmai acum ma solidarizez cu demnitarul de la Educatie, deoarece mi se pare ca este total nevinovat in aceasta bulibaseala care macina invatamantul romanesc. Nu inteleg de ce sunt atatia care sar cu cutitul la gatul lui, atat timp cat ministrul nu a facut nimic ca sa limpezeasca apele din scoli si universitati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.