Ion Stan, deputat PSD: "La Washington, Londra, Uniunea Europeana si Moscova, cetateanul-presedinte nu a numit ambasadorii Romaniei. Vacanta la conducerea acestor misiuni diplomatice semnifica oare sictirul prezidential fata de <<Axa>>, Un
Ion Stan, deputat PSD: "La Washington, Londra, Uniunea Europeana si Moscova, cetateanul-presedinte nu a numit ambasadorii Romaniei. Vacanta la conducerea acestor misiuni diplomatice semnifica oare sictirul prezidential fata de <<Axa>>, Uniunea Europeana si fata de misiunea cap de pod si punte de legatura incredintata de prietenul Bush? Cu asemenea notabile absente de reprezentare diplomatica, chiar ca s-ar putea sa nici nu mai avem o politica externa serioasa. In materie de reprezentare diplomatica a Romaniei, in locul diplomatilor de cariera, cetateanul-presedinte a incercat sa trimita sa reprezinte Romania in <<Axa>> o garnitura de laudaci prezidentiali, binecunoscuti vectori de influenta al caror partizanat politic era incompatibil cu exercitarea functiilor diplomatice. Nu era aceasta, oare, o noutate in evolutia gandirii traian-basesciene asupra probitatii si conditiei de profesionalism a Corpului diplomatic al Romaniei?"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.