Actionarul majoritar al gruparii din Giulesti a declarat ieri ca este nemultumit de arbitrii delegati la meciul restanta de astazi, cu Ceahlaul, de la Piatra Neamt, amenintand cu retragerea echipei de pe teren daca Rapidul va fi "furat de arbitri"
Actionarul majoritar al gruparii din Giulesti a declarat ieri ca este nemultumit de arbitrii delegati la meciul restanta de astazi, cu Ceahlaul, de la Piatra Neamt, amenintand cu retragerea echipei de pe teren daca Rapidul va fi "furat de arbitri". "Sunt stupefiat cand vad brigada de arbitri! Poate asa intelege federatia sa faca delegarile pentru o echipa care se bate pentru locul intai. Le transmit celor de la federatie ca, daca Rapid va fi furata la Piatra Neamt, asa cum a fost furata de foarte multe ori in acest tur de campionat, vom retrage echipa de pe teren in semn de protest. Categoric vom face asta!", a amenintat boss-ul din Giulesti.
"Vin si eu acolo si, daca suntem furati, retragem echipa de pe teren. Si cu asta am terminat! La Bistrita am avut doua penalty-uri care nu s-au dat, dar n-am zis nimic. Dar acum o retragem de pe teren. Sa joace ei in locul nostru! Nu mi-e teama de nimic, de absolut nimic!", a mai spus Copos. Acesta sustine ca "centralul" Tiberiu Lajos vine "montat" la meciul de diseara. "Cine ne-a furat pe noi cu CFR? Lajos Tiberiu! Cine este asistent la meciul asta? Miklos Nagy din Cluj-Napoca! Cine e observator de arbitri? Dan Dragos Craciun din Cluj-Napoca! Deci, doi din Cluj si inca un... om, Lajos Tiberiu... nu vreau sa zic mai mult! El ne-a arbitrat si cu CFR, asta e un tip care vine direct montat!", a adaugat actionarul majoritar al gruparii giulestene. De altfel, FC Rapid a facut ieri o adresa catre presedintele LPF, Dumitru Dragomir, prin care solicita delegarea unui supervizor in probleme de arbitraj la meciul cu Ceahlaul, nominalizandu-l pe presedintele CCA, Gheorghe Constantin. Arbitrul Tiberiu Lajos va conduce la centru partida dintre echipele Ceahlaul si Rapid, restanta din etapa a 9-a a Ligii I. Lajos va fi ajutat de asistentii Miklos Nagy si Sebastian Stoianof, arbitru de rezerva fiind desemnat Sorin Tarcea. Observatorii intalnirii de la Piatra Neamt vor fi Dumitru Mihalache si Dan Dragos Craciun. Partida Ceahlaul - Rapid se va disputa astazi, de la ora 20. In cazul in care va castiga la Piatra Neamt, Rapid isi va consolida locul secund in Liga I si se va apropia la cinci puncte de liderul CFR Cluj.
Directorul general al FRF a replicat ieri dupa afirmatiile oficialului rapidist si spune ca acesta din urma ar trebui sa nu mai puna presiune pe arbitri si sa se concentreze numai pe fotbal. "Iar vin cu presiuni din astea, ca vor sa retraga echipa? Dar nu se mai potolesc odata? Nici cu Lajos, nici cu ceilalti din brigada si nici cu observatorul de arbitri nu am avut nici o problema timp de 19 etape. Iar incepe Copos cu lucruri dintr-astea comuniste? Ar trebui sa termine cu astea si sa se concentreze pe fotbal", a spus Lupescu.
Oficialul FRF, care se ocupa cu delegarile arbitrilor din Liga I, a precizat ca nu va schimba componenta brigazii de la meciul Ceahlaul - Rapid. "Nu ma intereseaza pe cine contesta ei! Nu se schimba nimic, asta e brigada care va oficia la Piatra Neamt", a adaugat Lupescu.
(MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.