Ultimul meci al acestui an din Liga 1 se joaca azi la Piatra Neamt, intre Ceahlaul si Rapid (ora 20.00/ National TV). Bucurestenii sunt alarmati de faptul ca partida este arbitrata de o brigada din Ardeal, care ar trage pentru CFR Cluj.

I
Ultimul meci al acestui an din Liga 1 se joaca azi la Piatra Neamt, intre Ceahlaul si Rapid (ora 20.00/ National TV). Bucurestenii sunt alarmati de faptul ca partida este arbitrata de o brigada din Ardeal, care ar trage pentru CFR Cluj.

Infrangerea suferita de CFR Cluj la Timisoara a relansat lupta pentru titlu. Rapid, Unirea Urziceni si Steaua s-au apropiat la opt puncte de liderul Ligii 1, dar giulestenii pot micsora si mai mult distanta in cazul in care vor castiga restanta, de astazi, de la Piatra Neamt. Clujenii sunt patiti. In sezonul trecut, cu opt etape inainte de final, echipa patronata de Arpad Paszkany era la opt puncte in fata Stelei, dar pana la urma a pierdut participarea in preliminariile Ligii Campionilor. Oficialii si fanii echipei din Gruia isi pun sperantele in Ceahlaul. Din cate banuiesc oficialii giulesteni, Muresan si Paszkany chiar s-ar fi implicat activ in “organizarea” meciului, folosindu-se de relatiile de la FRF pentru a delega o brigada de arbitri din Ardeal.

„Suntem nemultumiti pentru ca avem la Piatra Neamt o brigada ardeleneasca. La centru este Tiberiu Lajos, care ne-a dezavantajat grav &ic irc;n meciul cu CFR Cluj, asistent este Miklos Nagy, care este din Cluj, iar observator de arbitri este Dan Dragos Craciun, care este tot din Cluj. Este o delegare strigatoare la cer. Exact in-tr-un moment in are amenintam Clujul. Chiar am ramas incremenit cand am vazut cine ne arbitreaza. Si asta in conditiile in care meciul nostru cu Ceahlaul este ultimul. Toti arbitrii erau liberi, chiar aveau de unde sa aleaga“, a spus Zotta, care a continuat: “Este ultimul meci in care noi avem sansa sa ne apropiem la cinci puncte de cei din Cluj. Eu am vorbit si cu Lupescu si el mi-a garantat ca o sa fie corect. Nu cred ca acesti arbitri, in situatia actuala, ne pot asigura conditii regulamentare de desfasurare a jocului. Eu imi doresc sa faca asta, nu vreau sa pornesc cu o idee preconceputa. Dar mie mi se pare cel putin dubioasa aceasta delegare. Fac un apel la aceasta brigada de arbitri sa isi faca datoria si sa nu strice un spectacol si un campionat. Ii rugam sa ne lase in pace“.

Copos este gata sa scoata echipa de pe teren


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.