Presedintele Traian Basescu a infiintat comisia prezidentiala pentru analiza si elaborarea politicilor din domeniul sanatatii publice. Aceasta  va fi condusa de Cristian Vladescu, profesor la Universitatea „Victor Babes„ din Timisoa
Presedintele Traian Basescu a infiintat comisia prezidentiala pentru analiza si elaborarea politicilor din domeniul sanatatii publice. Aceasta va fi condusa de Cristian Vladescu, profesor la Universitatea „Victor Babes„ din Timisoara. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, comisia va functiona in cadrul Presedintiei, avand ca obiective realizarea unei analize a sistemului sanitar din Romania si elaborarea unor propuneri in vederea imbunatatirii acestuia. Din comisie fac parte Oliviu Pascu, profesor la UMF „Iuliu Hatieganu“ din Cluj, Vasile Astaraftoaie, profesor la UMR „Gr. T.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.