Furtuna Kyrill, care a lovit Europa in luna ianuarie, a fost cel mai costisitor eveniment, cu pagube acoperite de asigurari de 4,11 miliarde dolari. "Desi valoarea de 17,4 miliarde euro a pagubelor asigurate a fost cu 6,2 miliarde euro mai mare decat
Furtuna Kyrill, care a lovit Europa in luna ianuarie, a fost cel mai costisitor eveniment, cu pagube acoperite de asigurari de 4,11 miliarde dolari. "Desi valoarea de 17,4 miliarde euro a pagubelor asigurate a fost cu 6,2 miliarde euro mai mare decat cea din 2006, ea se afla sub media pierderilor pe termen lung", se arata intr-un comunicat al Swiss Re, care a avertizat in mod repetat ca numarul catastrofelor naturale este in crestere, in contextul in care schimbarile climatice duc la majorarea sanselor producerii unor evenimente precum seceta, uragane si inundatii, informeaza Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.