Noua unitate este a patra deschisa anul acesta
Iasi, un punct strategic in dezvoltarea retelei
Investitiile totale ale companiei urca la 190 mil. euroUnul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de do-it-yourself, Praktike
Noua unitate este a patra deschisa anul acesta
Iasi, un punct strategic in dezvoltarea retelei
Investitiile totale ale companiei urca la 190 mil. euroUnul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de do-it-yourself, Praktiker Romania a deschis la Iasi al 20-lea magazin din retea, cu peste 10 milioane euro, ceea ce ridica investitiile companiei pe piata romaneasca la 190 milioane de euro. "Am ajuns intr-un punct important al dezvoltarii noastre, cele 20 de proiecte reusite pana acum fiind rezultatul extinderii foarte rapide a retelei Praktiker", a declarat Guenter Vosskaemper, directorul general Praktiker Romania, intr-un comunicat oficial. Reprezentantii companiei pe piata romaneasca sustin ca magazinul de la Iasi este unul dintre cele mai importante proiecte ale acesteia pe piata locala, el urmand a contribui la consolidarea prezentei Praktiker atat in Moldova, cat si pe intreaga piata romaneasca de profil. Noua unitate este cea de-a patra inaugurata de companie in acest an, dupa cele de la Galati, Targoviste si Timisoara (a doua unitate din acest oras). La investitiile derulate de companie s-au adaugat anul acesta extinderea suprafetelor de vanzare pentru 3 dintre unitatile existente - Praktiker Cluj si Praktiker Timisoara, cu cate 1.400 mp, alaturi de Praktiker Militari (cu aproximativ 2.000 mp).In 2-3 ani, Praktiker isi propune sa ajunga la o retea de 30 de unitatiConform informatiilor oficiale, obiectivele pe termen mediu (2-3 ani) ale companiei vizeaza atingerea unei retele de circa 30 de unitati, in conditiile in care va fi pastrat acelasi ritm - 4-5 deschideri anual - de pana acum. In ceea ce priveste rezultatele financiare inregistrate de companie pe primele 9 luni ale anului 2007, aceasta a raportat vanzari totale de 181,9 milioane de euro. Dupa o prezenta de 5 ani pe piata locala, reteaua Praktiker detine in tara un spatiu de vanzare de peste 120.000 mp. Pe langa Iasi, compania este prezenta in alte 16 orase importante: Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Bacau, Oradea, Constanta, Craiova, Arad, Targu-Mures, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Galati si Targoviste. In Bucuresti, Praktiker detine trei magazine, in Voluntari, Militari si Vitan. Oferta de produse ale companiei include peste 40.000 de articole, din care fac parte materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, articole sanitare, mobila, electronice si electrocasnice, produse pentru gradina. Tuturor acestora li se adauga o gama de servicii la care clientii au acces direct in magazin: comenzi speciale, combinare cromatica pentru vopsele, servicii financiare, transport, garantie retur, debitare lemn sau servicii de cusut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.