Aflati pe un onorant loc 3 dupa 19 etape in Liga 1, fotbalistii Unirii Urziceni, alaturi de conducatorii Mihai Stoica si Viorel Moldovan, au oferit cadouri copiilor de la Fundatia Motivation Romania, in cadrul unei serbari organizate in comuna 1 Dece
Aflati pe un onorant loc 3 dupa 19 etape in Liga 1, fotbalistii Unirii Urziceni, alaturi de conducatorii Mihai Stoica si Viorel Moldovan, au oferit cadouri copiilor de la Fundatia Motivation Romania, in cadrul unei serbari organizate in comuna 1 Decembrie, din judetul Ilfov.

Antrenorul Dan Petrescu, portarul Bogdan Stelea si directorul sportiv Viorel Moldovan l-au ajutat pe Mos Craciun sa imparta cadouri copiilor cu nevoi speciale. Timp de o ora si jumatate, echipa de dans "Depaseste-ti limitele", formata din gimnasti profesionisti din trupa Art Gym Performance, utilizatori de fotolii rulante si sportivi cu dizabilitati intelectuale, a sustinut un spectacol, iar la final trupa Hi-Q a oferit copiilor un concert antrenant.

"Ma bucur sa fiu alaturi de acesti copii minunati. Am activat la multe cluburi mari din Romania, dar este prima oara cand particip la un astfel de eveniment deosebit. Acesti copii au nevoie de sprijinul nostru si sunt fericit ca Unirea Urziceni a ales sa fie alaturi de ei. Sper ca am reusit sa aducem putina bucurie in inimile acestor copii", a declarat managerul general, Mihai Stoica, in deschiderea serbarii. Jucatorii Unirii continua astfel seria actiunilor dedicate copiilor cu nevoi speciale, dupa ce in urma cu doua saptamani, echipa din Urziceni a organizat un meci de fotbal demonstrativ cu sportivii Special Olympics Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.