Eugen Trica si Ionel Ganea (foto), doi fotbalisti iuti la manie, au fost la un pas sa se ia la bataie inainte de inceputul partidei, pe tunelul care duce la vestiare. Cei doi, unul international, cu mari sanse sa prinda lotul pentru Euro 2008, adica
Eugen Trica si Ionel Ganea (foto), doi fotbalisti iuti la manie, au fost la un pas sa se ia la bataie inainte de inceputul partidei, pe tunelul care duce la vestiare. Cei doi, unul international, cu mari sanse sa prinda lotul pentru Euro 2008, adica Trica, si un fost international cu goluri importante pentru Nationala, chiar la turnee finale, adica Ganea, s-au umflat in pene care e mai important. Tonul l-a dat Trica: "Ce ai facut tu pentru fotbalul romanesc?", iar atacantul de la Poli Stiinta Timisoara i-a replicat spunand ca nu a auzit de el pana acum. Conflictul dintre cei doi a continuat si dupa meci, cand Trica i-a transmis lui Ganea ca nu mai are ce cauta in fotbal. Cei doi au fost la un pas de o incaierare, insa spiritele s-au calmat dupa interventia celor din jur. In cazul in care se ajungea la bataie, Ionel Ganea era in pericol, deoarece duminica tocmai si-a incheiat suspendarea de 16 etape primita pentru lovirea asistentului Mudura. Nici Trica nu e usa de biserica, fiindca a reactionat extrem de violent dupa ce a fost inlocuit in partida cu Poli, lovind acoperisul de plexiglas al bancii de rezerva, care s-a spart. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.