Antrenoarea Rulmentului Brasov, Mariana Tarca, dar si sotul acesteia, Sorin, l-au desfiintat, practic, pe Gheorghe Tadici. „Este o rusine de antrenor! Un mascarici care nu stie decat sa dea vina pe arbitri, atunci cand este incapabil sa schimb
Antrenoarea Rulmentului Brasov, Mariana Tarca, dar si sotul acesteia, Sorin, l-au desfiintat, practic, pe Gheorghe Tadici. „Este o rusine de antrenor! Un mascarici care nu stie decat sa dea vina pe arbitri, atunci cand este incapabil sa schimbe ceva in bine in angrenajul echipei”, au spus cei doi.

Conflictul dintre Mariana Tarca si actualul antrenor al Oltchimului si al echipei nationale feminine de handbal, Gheorghe Tadici, este de notorietate. Ratarea medaliilor la Campionatele Mondiale din Franta a reaprins spiritele. Infrangerea incredibila din meciul cu Germania a dovedit nu numai care sunt limitele unui antrenor altfel cu multe performante notabile, dar, mai ales, plecarea pe usa din dos a doua dintre cele mai mari handbaliste din toate timpurile. Steluta Luca si Luminita Hutupan, care si-au anuntat retragerea din echipa nationala dupa competitia din Franta, meritau o alta iesire din scena. Ieri, fosta mare jucatoare Mariana Tarca a lansat un atac virulent la adresa lui Gheorghe Tadici, „S-a vazut mana 'maestrului>> Tadici. Un antrenor de mana a doua, care si-a facut un obicei din a-si aroga meritele pentru victorii, iar la infrangeri sa dea vina numai pe arbitraje. Aceasta echipa nationala nu avea voie sa vina fara medalii de la Mondiale, cu atat mai mult cu cat, s-a vazut, poate cu exceptia Rusiei, marile forte din handbalul mondial feminin nu au fost deloc in cea mai buna forma sportiva. Nu ma intereseaza daca se va lua vreo masura, pentru ca, oricum, raul este facut. S-a pierdut o sansa imensa pentru o performanta istorica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.