Dorit inca din sezonul trecut, internationalul argentinian de tineret, Daniel Emiliano Armenteros, este foarte aproape sa semneze, in sfarsit, pentru Steaua.


CONFIRMARE. Sub contract cu Sevilla, la a carei echipa secunda evolueaza di
Dorit inca din sezonul trecut, internationalul argentinian de tineret, Daniel Emiliano Armenteros, este foarte aproape sa semneze, in sfarsit, pentru Steaua.


CONFIRMARE. Sub contract cu Sevilla, la a carei echipa secunda evolueaza din vara, jucatorul in varsta de 21 de ani a declarat: "Da, ma intereseaza oferta, chiar daca aici, in Sevilla, mi-e foarte bine. Acum nu-mi ramane decat sa mai negociez putin si vom vedea cum stau lucrurile. Este o mandrie pentru mine sa fiu la Steaua. Este un club foarte frumos, stiu ca Steaua se interesa de mine de acum sase luni si m-as bucura sa vin la o echipa mare, care joaca in competitii europene si este importanta", a declarat argentinianul care, in 2005, a castigat


Campionatul Mondial de tineret cu nationala Argentinei. In schimb, revenirea atacantului francez Cyril Thereau nu mai pare atat de sigura. "Sunt interesate de mine grupari din Romania, stiti de Steaua, si din Franta, dar inca nu am decis nimic. Poate raman, totusi, la Anderlecht, am sentimentul ca noul antrenor ma protejeaza mai mult", a declarat Thereau pentru cotidianul Het Laatste Nieuws. Dorit si el la un moment dat in Ghencea, argentinianul Fernando Belluschi, de la River Plate, este disputat intre Olympiakos Pireu si FC Porto.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.