Una dintre principalele cauze ale situatiei in care se afla sectorul 1 in aceste prime zile de iarna este scandalul generat de edilul Andrei Chiliman, care a desfiintat contractul de salubrizare cu firma REBU. Reprezentantii Primariei Capitalei sust
Una dintre principalele cauze ale situatiei in care se afla sectorul 1 in aceste prime zile de iarna este scandalul generat de edilul Andrei Chiliman, care a desfiintat contractul de salubrizare cu firma REBU. Reprezentantii Primariei Capitalei sustin ca au pus la punct, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti, strategia de deszapezire pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 si 6, mai putin sectorul 1, unde Andrei Chiliman nu recunoaste autoritatea Consiliului General. Drept pentru care, in acest moment, Primaria Capitalei nu poate interveni pe niciuna dintre arterele secundare din cel mai mare sector al Bucurestiului.

Hotarare irevocabila
„Gardianul“ a intrat in posesia unei hotarari judecatoresti irevocabile emisa de catre Curtea de Apel Bucuresti, la data de 12 octombrie 2007, prin care instanta admite plangerea REBU impotriva deciziei Consiliului Local al sectorului 1 de desfiintare a contractului cu respectiva firma de salubrizare. Magistratii stabilesc, in textul horatarii, ca „oricum am privi circumstantele spetei referitoare la competenta Consiliului Local de a desfasura si continu a procedura de achizitie publica a unui contract de concesiune a serviciului public de salubrizare a sectorului 1, intimatul nu este competent sa desfasoare in continuare aceasta procedura initiata in luna mai 2007“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.