Jurnalista postului de televiziune Tele M Iasi, Aida Ursu (foto), a fost batuta sambata noaptea, intr-un club din capitala Moldovei, de catre Cristian Dobre, fiul deputatului PNL de Iasi, Traian Dobre. Acesta este deja cunoscut pentru incidentele vi
Jurnalista postului de televiziune Tele M Iasi, Aida Ursu (foto), a fost batuta sambata noaptea, intr-un club din capitala Moldovei, de catre Cristian Dobre, fiul deputatului PNL de Iasi, Traian Dobre. Acesta este deja cunoscut pentru incidentele violente in care a mai fost implicat.

Martorii spun ca fiul deputatului Dobre se afla in club cu doua tinere blonde la masa si ca, la un moment dat, “s-a legat” de grupul in care se afla Aida Ursu. Dupa un scurt schimb de replici, Cristian Dobre a lovit-o violent in fata pe Aida Ursu. Fata s-a prabusit in stare de inconstienta si a fost alertata politia. Dupa ce si-a revenit, Aida a depus plangere penala la Politie, iar apoi a fost internata la Spitalul Universitar “Sfantul Spiridon” din Iasi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.