O casa de amanet (foto) din orasul Hunedoara a fost jefuita de doi autori inca necunoscuti. Acestia au impuscat in cap o angajata, dupa care au disparut cu o geanta in care se aflau 1,2 kilograme de bijuterii din aur. Jefuitorii au fost filmati de c
O casa de amanet (foto) din orasul Hunedoara a fost jefuita de doi autori inca necunoscuti. Acestia au impuscat in cap o angajata, dupa care au disparut cu o geanta in care se aflau 1,2 kilograme de bijuterii din aur. Jefuitorii au fost filmati de camerele de supraveghere video ale casei de amanet. Femeia impuscata in cap se afla internata la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Deva.

Luni dimineata, ora 09.35. Primii clienti ai Casei de amanet „Aristocrat Credit“ din Hunedoara intra pe usa. Sunt un barbat si o femeie. Oana Adumitroaie, in varsta de 21 de ani, angajata societatii comerciale, nici nu banuia ce avea sa i se intample. Intreaga scena e filmata de camerele de supraveghere ale casei de amanet, insa politistii nu ofera decat franturi de detalii asupra modului in care cuplul a actionat. Cert e ca la un moment dat unul dintre cei doi a scos un pistol cu glont, cel mai probabil calibrul 9 mm, si a impuscat-o in cap pe Oana, lasand-o in mijlocul incaperii intr-o balta de sange. Potrivit politistilor si martorilor, alarma a fost declansata dupa incident de tanara angajata. Aceasta a mai apucat sa sune si la o colega de la un magazin invecinat pentru a-i cere ajutorul. Cei doi autori ai jafului armat au plecat cu o geanta in care se aflau bijuterii din aur in greutate de 1,2 kilograme.

Impuscata era o lucratoare model
Potrivit patronului Casei de amanet „Aristocrat Credit“, tanara era o angajata model si exclude ipoteza unei razbunari. „In geanta se aflau bijuterii amanetate de clienti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.