Bill Winton este Mos Craciun din Edinburg. De-a lungul anilor el a impartit cadouri copiilor in centrul Westside Plaza.Winton in varsta de 80 de ani acum a refuzat sa-si puna o perna sub haine pentru a-l arata pe Mos Carciun mai gras sustinand ca in
Bill Winton este Mos Craciun din Edinburg. De-a lungul anilor el a impartit cadouri copiilor in centrul Westside Plaza.Winton in varsta de 80 de ani acum a refuzat sa-si puna o perna sub haine pentru a-l arata pe Mos Carciun mai gras sustinand ca in acest fel copii i-ar putea urma exemplul si ar considera ca a fi gras nu este un lucru rau. El a luat aceasta decizie dupa ce a constatat ca acei copii care i-au stat pe picioare de-a lungul vremii au devenit durdulii. "Este timpul ca Mos Craciun sa ia atitudine si sa fie intr-adevar un exemplu pentru copii de peste tot, prima schimbare va trebui facuta la capitolul kilograme" a declarat Alex Limond de la centrul commercial Westside Plaza. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.