Vioara numarul unu a asa-zisului „Grup de la Cluj“, Ioan Rus, si-a anuntat, ieri, demisia din functia de presedinte al PSD Cluj. Fostul ministru al internelor in perioada guvernarii PSD a precizat insa ca ramane in continuare vicepresedi
Vioara numarul unu a asa-zisului „Grup de la Cluj“, Ioan Rus, si-a anuntat, ieri, demisia din functia de presedinte al PSD Cluj. Fostul ministru al internelor in perioada guvernarii PSD a precizat insa ca ramane in continuare vicepresedinte al partidului.

„Ioan Rus si-a anuntat decizia de a renunta la calitatea de presedinte al PSD Cluj in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean al PSD Cluj care a avut loc astazi, 17 decembrie 2007, documentul fiind transmis la cabinetul presedintelui PSD, Mircea Geoana, in cursul acestei zile“, a precizat purtatorul de cuvant al PSD Cluj, Ancuta Abrudan. Potrivit acesteia, Ioan Rus a afirmat cu ocazia Biroului permanent ca va continua sa isi exercite atributiile care ii revin in calitate de vicepresedinte al PSD pentru Regiunea Nord-Vest, pentru a incerca o mai buna coordonare a activitatii partidului la nivel regional. Filiala clujeana a PSD va fi condusa interimar de deputatul Vasile Soporan.Majoritatea reactiilor din interiorul partidului au atins partea pozitiva a noii situatii - faptul ca Rus va avea mai mult timp pentru activitatile de la centru.

Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat ca demisia lui Ioan Rus din fruntea organizatiei judetene nu poate fi pusa pe seama scorului obtinut la euroalegeri, ci a problemelor personale, si ca acum se poate concentra mai mult pe functia pe care o indeplineste la nivel national. „De la inceput a fost o discutie foarte clara ca Ioan Rus ramane vicepresedinte la nivel national.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.