Oficial, fotbalul romanesc va intra in vacanta in aceasta saptamana. Pentru jucatori nu este nici un motiv de bucurie, urmeaza o lunga perioada la munca de jos, cantonamente nesfarsite, zeci de kilometri alergati si pentru cei mai putin merituosi di
Oficial, fotbalul romanesc va intra in vacanta in aceasta saptamana. Pentru jucatori nu este nici un motiv de bucurie, urmeaza o lunga perioada la munca de jos, cantonamente nesfarsite, zeci de kilometri alergati si pentru cei mai putin merituosi disponibilizarea si implicit plecarea la echipe mai slabe unde si contractele sunt ceva mai mici. Nici sarmalele, caltabosii, fripturile si carnaciorii nu le vor prii acestora, fiecare kilogram in plus urmand sa-i coste foarte scump. Semnalul curateniei de iarna l-a dat patronul Stelei, care la ultimul meci disputat in Ghencea a pus mana pe matura pentru a se lupta cu zapada. In perioada urmatoare se va lupta cu listele, jumatate din actualul lot pregatit de Marius Lacatus urmand sa fie pus pe liber, la Steaua fiind pregatita curatenia generala. Tot zapada l-a trezit la realitate si pe Vasile Turcu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.