Antrenorul CFR-ului si-a trimis stranierii in vacanta si a plecat suparat spre Deva, la socri. Ioan Andone crede ca infringerea de la Timisoara, 0-1, este nemeritata.



Ioan Andone face ordinein Turnul Babel de la Cluj C
Antrenorul CFR-ului si-a trimis stranierii in vacanta si a plecat suparat spre Deva, la socri. Ioan Andone crede ca infringerea de la Timisoara, 0-1, este nemeritata.



Ioan Andone face ordinein Turnul Babel de la Cluj Cum pica infringerea de la Timisoara, prima din campionat pentru CFR Cluj? M-a suparat, normal, dar nu e o tragedie. Personal, as fi vrut ca perioada noastra de invincibilitate sa se prelungeasca si in nici un caz sa se intrerupa dupa un meci pe care nu trebuia sa il pierdem. Vrem ca in retur sa nu mai pierdem nimic.

De ce spuneti ca nu trebuia sa pierdeti?

Am jucat bine si nu s-a simtit nici un moment ca fotbalistii ar fi deconectati sau automultumiti. Le-am spus inainte de meci ca trebuie sa marcam inainte de pauza pentru ca altfel va fi greu, si asa s-a si intimplat.

Va e frica de Rapid sau de Steaua?

Nu ne e frica de nimeni. Principalul lucru de care trebuie sa ne ferim este sa ne uitam in urma, la ce fac altii. Ne vedem de treaba noastra si totul va fi in regula.

Mai aduceti jucatori?

Trei sau patru. Toti foarte valorosi, o sa vedeti. Vor fi probleme pentru unii jucatori, care nu prea au concurenti pe posturile lor, dar acest lucru va fi benefic pentru echipa.

Pleaca cineva?

Nu. Pina in vara nu. Aici nu e ca la alte echipe, unde cum se face unul mai valoros, cum pleaca afara. La Cluj te simti antrenor cu adevarat, discutiile cu patronul sint scurte si au rezultate imediat. Am fost intrebat ce jucatori vreau pentru iarna, am spus si sint sigur ca in ianuarie ii voi gasi la Cluj.

Dar oferte au fost, pentru jucatori de la CFR?

Sigur ca da, si daca domnul Paszkany ar vrea sa se desparta de cei ofertati, ar recupera o mare parte din investitie.

De ce nu cresteti jucatori la club?

E o munca in plina derulare. Din noua grupe de copii si juniori, cinci sint pe primul loc la categoriile lor de virsta. O sa vedeti in timp si rezultatele acestei actiuni.

Cind se termina vacanta la Cluj?

Pe 7 ianuarie trebuie sa fie toti fotbalistii in oras.

Nu va e teama de intirzieri, tinind cont de traditia pe care o au sud-americanii in acest sens? Si la CFR sint destui!

Nu cred ca se va intimpla asa ceva. Oricum, am stabilit impreuna cu sefii clubului amenzi serioase: 10.000 de euro ziua de intirziere si 3.000 de euro pentru fiecare kilogram in plus pe care il au jucatorii fata de ceea ce este scris in programul de pregatire pe care l-au primit inainte de plecarea in vacanta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.