Provizii de Craciun! Bautura pentru toata familia, cu mic, cu mare...

Desi ar trebui sa nu ne prea enervam in aceasta perioada a anului, nu putem sta calmi cand vine vorba despre preturile practicate de Revelion. Un sejur pe Valea Prahovei
Provizii de Craciun! Bautura pentru toata familia, cu mic, cu mare...

Desi ar trebui sa nu ne prea enervam in aceasta perioada a anului, nu putem sta calmi cand vine vorba despre preturile practicate de Revelion. Un sejur pe Valea Prahovei a ajuns sa coste cat o saptamana in Grecia. Pai, e normal?Ne enerveaza ca in zilele premergatoare Sarbatorilor de iarna, in fiecare an, dar in fiecare an, majoritatea televizoristilor fac reportaje cu nebunia din supermarketuri, cat ne costa vacanta, cu cat s-a scumpit masa din ziua de Craciun. Lasati-o mai moale, mai baieti!Nu ne-a mai enervat de ceva vreme Sulfina Barbu. Dar de cand cu prospectiunile despre mediu facute de firma ei, in care distruge spatiul verde din Baneasa pentru a fi ridicate cladiri, ni se suie sangele in cap.E de-a dreptul enervant sa privesti cati copii sau batrani au nevoie de ajutor in tara asta si de cat de impasibili sunt multi dintre oamenii cu bani, care nu fac din principiu acte de caritate.Ne enerveaza ca a mai trecut un an si nu s-a schimbat nimic in bine in tara asta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.