Peste 90.000 de euro au fost „absorbiti” ilegal din fondurile europene de administratorul mai multor firme private din Caransebes, judetul Caras-Severin, cu ajutorul altor cinci persoane. Acestia au fost trimisi in judecata, recent, de p
Peste 90.000 de euro au fost „absorbiti” ilegal din fondurile europene de administratorul mai multor firme private din Caransebes, judetul Caras-Severin, cu ajutorul altor cinci persoane. Acestia au fost trimisi in judecata, recent, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Timisoara, pentru infractiuni contra intereselor Comunitatii Europene. Potrivit DNA, intre anii 2003 si 2004, Petru Nica in complicitate cu Ana Ganciov, Bujor Oancea, Simion Dugalia, Gheorghe Lala si Petrisor Rusulescu, in baza unor documente false, au beneficiat de aproape 100.000 de euro nerambursabili pe care trebuia sa-i foloseasca pentru eficientizarea activitatii unei firme. In documentele prin care s-au accesat banii, acestia s-au obligat sa achizitioneze utilaje, sa realizeze lucrari de amenajare a unei hale de productie, sa efectueze studii, cercetari si sa creeze 11 locuri de munca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.