Marcos Roberto Nascimento Da Silva, "Tamandare", fundasul dreapta al Rapidului, este cercetat penal pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni dupa ce, duminica seara, in Capitala, a lovit cu masina o femeie care traversa regulamentar str
Marcos Roberto Nascimento Da Silva, "Tamandare", fundasul dreapta al Rapidului, este cercetat penal pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni dupa ce, duminica seara, in Capitala, a lovit cu masina o femeie care traversa regulamentar strada. Accidentul a avut loc la intersectia bulevardului Stefan cel Mare cu bulevardul Iancu de Hunedoara. Fotbalistul, aflat la volanul unui autoturism Ford, a lovit-o, pe trecerea de pietoni, pe Cristina Mihailescu, de 23 de ani, care traversa regulamentar. Femeia a fost transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca de unde, dupa acordarea ingrijirilor medicale, a fost trimisa acasa. In urma incidentului, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, urmand ca acest caz sa fie solutionat de Biroul Cercetari Penale al Politiei Sectorului 1. Cristian Costache, secretarul general al Rapidului, a sosit repede la locul incidentului, pentru a-l ajuta pe brazilian. Acesta a povestit ca accidentul a avut loc in jurul orei 21-21,30, la o trecere de pietoni unde semaforul era pe galben intermitent, iar vizibilitatea era redusa din cauza ninsorii. Fotbalistul nu circula cu viteza, insa, din cauza vizibilitatii reduse, a franat putin mai tarziu si a lovit usor o femeie. Costache a adaugat ca femeia a fost dusa la spital, unde a fost consultata si ca nu a avut nici o leziune grava, ci doar o contuzie la bazin, fiind lasata sa plece acasa. "Am fost la Politie, Tamandare a dat cateva declaratii si i s-a retinut permisul pana la finalizarea anchetei", a spus Costache. Tamandare, care conducea un automobil Ford pus la dispozitie de clubul Rapid, revenea de la Aeroportul Henri Coanda, unde isi asteptase sotia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.