"Subliniem ca au trecut 17 ani de la manifestatia-maraton din Piata Universitatii, care, atat prin idealurile ei anti-totalitare, cat si prin reprimarea ei cu o violenta care a oripilat intreaga lume, au marcat profund societatea romaneasca. Manifest
"Subliniem ca au trecut 17 ani de la manifestatia-maraton din Piata Universitatii, care, atat prin idealurile ei anti-totalitare, cat si prin reprimarea ei cu o violenta care a oripilat intreaga lume, au marcat profund societatea romaneasca. Manifestatia din Piata Universitatii este in continuare, dupa 17 ani, un important subiect de dezbatere al opiniei publice. Televiziunea Romana are obligatia sa dezbata mesajul reformator moral, anticomunist, al manifestatiei care a militat pentru idealuri unanim recunoscute astazi. (...) Suntem siguri ca o asemenea emisiune va arata ca televiziunea publica incepe sa-si indeplineasca in mod responsabil rolul esential pe care il are".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.