Cea de-a doua competitie intercluburi continentala programeaza in aceasta seara ultimele meciuri din grupele E, F, G si H. Spartak Moscova, echipa la care evolueaza Florin Soava, are asigurata prezenta in 16-imile Cupei UEFA, dar se poate clasa pe pr
Cea de-a doua competitie intercluburi continentala programeaza in aceasta seara ultimele meciuri din grupele E, F, G si H. Spartak Moscova, echipa la care evolueaza Florin Soava, are asigurata prezenta in 16-imile Cupei UEFA, dar se poate clasa pe primul loc al grupei E daca invinge, in deplasare, pe Toulouse.

Si celelalte doua echipe calificate din aceasta grupa se cunosc deja, FC Zürich si Bayer Leverkusen, in aceasta etapa urmand a se stabili doar ierarhia finala. In grupa G, Getafe si Cosmin Contra au nevoie de o remiza in partida cu Anderlecht pentru a se califica in 16-imi. In grupa H, Bordeaux si Helsingborg sunt deja calificate, iar Panionios si Galatasaray se bat pentru al treilea loc din 16-imi. La meciul Galatasaray - Austria Viena, romanul Adrian Porumboiu va fi observator de arbitri. In grupa F, Bolton este deja calificata in 16-imi, iar pentru celelalte doua locuri se lupta Aris Salonic, Bayern München si Sporting Braga.


Cupa UEFA - Azi, ora 21:45Grupa EFC Zurich - Leverkusen
Toulouse - Spartak Moscova
Clasament: 1. Spartak Moscova 7p, 2. FC Zurich 6p, 3. Leverkusen 6p, 4. Sparta Praga 4p, 5. Toulouse 0p


Grupa FBraga - Steaua Rosie
Bayern München - Aris
Clasament: 1. Bolton 6p,
2. Aris 5p, 3. Bayern 5p, 4. Braga 3p, 5. Steaua Rosie Belgrad 0p


Grupa GGetafe - Anderlecht
Hapoel Tel-Aviv - Aalborg
Clasament: 1. Tottenham 7p, 2. Getafe 6p, 3. Anderlecht 5p, 4. Hapoel Tel Aviv 3p, 5. Aalborg 1p


Grupa HPanionios Atena - Bordeaux
Galatasaray - Austria Viena
Clasament: 1. Bordeaux 9p, 2. Helsingborg 7p, 3. Panionios 4p, 4. Galatasaray 3p, 5. Austria Viena 0p


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.