O grupare de crima organizata, care se ocupa cu contrabanda de tigari si din care faceau parte cinci politisti de frontiera si un vames, a fost anihilata dupa un flagrant pus la cale de oamenii legii la finele saptamanii trecute. Sambata dupa-amiaza
O grupare de crima organizata, care se ocupa cu contrabanda de tigari si din care faceau parte cinci politisti de frontiera si un vames, a fost anihilata dupa un flagrant pus la cale de oamenii legii la finele saptamanii trecute. Sambata dupa-amiaza, o „armata“ de politisti, aflata sub coordonarea procurorilor Serviciului Teritorial Suceava al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), a descins in 24 de locatii din Suceava, confiscand de la casele suspectilor zeci de telefoane mobile, calculatoare, laptopuri, precum si sapte autoturisme.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.