Omul de afaceri Catalin Chelu si-a redus detinerile la SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia la sub 1% din capitalul societatilor, pachete controlate in mod concertat cu mai multe firme, transmite Mediafax. Pachetele de actiuni controlate de Chelu au cob
Omul de afaceri Catalin Chelu si-a redus detinerile la SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia la sub 1% din capitalul societatilor, pachete controlate in mod concertat cu mai multe firme, transmite Mediafax. Pachetele de actiuni controlate de Chelu au coborat la 0,91%, respectiv 0,95%.
Omul de afaceri a anuntat, saptamana trecuta, ca si-a diminuat si pachetul de actiuni la SIF Transilvania, de la 1,29% din capital la 0,89%.
Actionarii cu detineri de peste 1% din capitalul unei societati de investitii financiare, in mod individual sau actionand concertat cu alti investitori, trebuie sa raporteze si, in termen de trei luni, sa-si diminueze participatia sub pragul mentionat, conform unei instructiuni emisa de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare in luna martie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.