Director tehnic al gruparii feroviare in prima parte a campionatului, presedintele nemtenilor, Grigore Sichitiu, a anuntat ieri ca jucatorii lui Hizo nu vor accepta bani de la adversarele giulestenilor.

Daca va invinge la Piatra-Neamt, tru
Director tehnic al gruparii feroviare in prima parte a campionatului, presedintele nemtenilor, Grigore Sichitiu, a anuntat ieri ca jucatorii lui Hizo nu vor accepta bani de la adversarele giulestenilor.

Daca va invinge la Piatra-Neamt, trupa lui Mircea Rednic va reduce la cinci puncte diferenta care o separa de CFR Cluj, liderului la zi al clasamentului Ligii 1. Cum pentru presedintele Ceahlaului, Grigore Sichitiu, elevii "Puriului" nu reprezinta insa deloc o necunoscuta, Bozovici, Cesinha si Boya fiind adusi in Giulesti chiar de el, este de asteptat ca misiunea feroviarilor sa nu fie tocmai facila.


CUNOSCÃ…TOR. "Rapidistii sunt foarte periculosi, au jucatori de valoare in toate liniile", a spus Sichitiu. Acesta stie insa si unde ar putea pacatui "alb-visiniii": "Rapid este o echipa care poate face si meciuri slabe, de genul celui cu UTA. Stiu ca fostii mei colaboratori isi doresc sa invinga ca sa se apropie de CFR Cluj, dar mizez pe faptul ca ar putea fi mai stresati decat de obicei". Fostul director tehnic al gruparii de sub Podul Grant a mentionat ca nu se pune problema ca jucatorii Ceahlaului sa fie motivati financiar de contracandidatele Rapidului la pozitiile fruntase: "N-avem nici o relatie de prietenie cu echipele care au ca obiectiv castigarea campionatului, iar jucatorii nostri nu vor juca decat pentru primele promise de sefii proprii". "Suntem condamnati sa castigam, insa nu ne va fi usor, fiindca Ceahlaul are o pozitie delicata in clasament", a spus actualul director tehnic al Rapidului, Nae Manea.



Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.