Brokerul de asigurari Aon Corp din SUA a anuntat ca a vandut divizia Combined Insurance Co catre compania americana ACE Ltd, pentru 2,4 miliarde dolari, in numerar, iar grupul german din sectorul reasigurarilor Munich Re va prelua Sterling Life Insur
Brokerul de asigurari Aon Corp din SUA a anuntat ca a vandut divizia Combined Insurance Co catre compania americana ACE Ltd, pentru 2,4 miliarde dolari, in numerar, iar grupul german din sectorul reasigurarilor Munich Re va prelua Sterling Life Insurance pentru 352 de milioane de dolari. Tranzactiile fac parte din planul Aon de a-si simplifica operatiunile si de diminuare a subscrierilor de polite de asigurari, care au o marja de profit mai mica si concentreaza mai mult capital. Aon Corp a obtinut, in primele noua luni ale anului venituri de 6,54 miliarde dolari, in crestere cu 11% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.