Curtat asiduu de mai toate marile puteri ale fotbalului european la nivel de cluburi, romanul Adrian Mutu pare decis sa ramana a€žviolet" pana la finalul carierei, informeaza gazeta.ru. ATASAMENT. Atacantul nationalei Romaniei si al clubu
Curtat asiduu de mai toate marile puteri ale fotbalului european la nivel de cluburi, romanul Adrian Mutu pare decis sa ramana a€žviolet" pana la finalul carierei, informeaza gazeta.ru. ATASAMENT. Atacantul nationalei Romaniei si al clubului italian "Fiorentina", Adrian Mutu a declarat ca are de gand sa joace mult timp pentru Fiorentina. "Anul trecut eu am evoluat alaturi de un jucator excelent, Luca Toni. Acum, el joaca in Bavaria. Ar fi prea mult pentru suporterii Fiorentina daca as pleca si eu. Sper ca vom reusi sa jucam mai bine decat anul trecut. Imi place foarte mult Fiorentina. Imi face placere fiecare zi petrecuta aici. Sper ca nu va trebui sa schimb echipa cat mai mult timp posibil. Ma simt ca acasa aici", a declarat Mutu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.