Fiica adjunctului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Alexandru Motruna, a disparut de acasa fara urma de aproape trei luni si jumatate. Aceasta a luat din casa un miliard de lei, bani proveniti din vanzarea unui teren al familiei. Da
Fiica adjunctului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Alexandru Motruna, a disparut de acasa fara urma de aproape trei luni si jumatate. Aceasta a luat din casa un miliard de lei, bani proveniti din vanzarea unui teren al familiei. Daca påna in luna octombrie Madalina a tinut legatura cu parintii prin SMS-uri promitand de fiecare data ca se va intoarce acasa, cu conditia sa nu fie certata, situatia s-a schimbat intre timp. Adolescenta nu a mai dat niciun semn de viata, iar familia Motruna s-a hotaråt sa dea publicitatii cazul, in speranta ca isi va gasi fiica.

Oamenii legii refuza sa ofere mai multe informatii despre acest caz deoarece parintii au cerut discretie, fiind vorba despre o problema de familie. Nici mama Madalinei nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect. Reporterul „Gardianul“ a incercat ieri sa stea de vorba cu Mirela Motruna, insa singurele ei cuvinte au fost: „Nu vreau sa comentez sub nicio forma acest caz. Va multumesc pentru intelegere“. Madalina Ortansa este singurul copil al fam iliei Motruna, are 17 ani si a plecat de acasa in data de 30 august, in aceeasi zi in care a disparut si avocata Elodia Ghinescu. Tanara a luat cu ea atunci si suma de un miliard de lei vechi, bani proveniti din vanzarea unui teren. La inceput Madalina a tinut legatura cu parintii prin SMS-uri, promitand de fiecare data ca se va intoarce acasa, cu conditia sa nu fie certata. Insa din octombrie, familia Motruna nu mai stie nimic de ea. Adolescenta nu a mai dat niciun semn de viata. In data de 14 decembrie, familia Madalinei s-a hotarat sa dea cazul publicitatii, cu speranta ca o vor gasi in scurt timp teafara si nevatamata. Politistii o cauta pe tanara si iau in calcul toate variantele, chiar si aceea potrivit careia fata ar fi putut fi rapita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.