Orange a realizat in parteneriat cu Alcatel-Lucent o retea GSM experimentala care face legatura intre universitatile tehnice din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca. Operatorul a deschis ieri, oficial, un centru de training in cadrul Facultatii de El
Orange a realizat in parteneriat cu Alcatel-Lucent o retea GSM experimentala care face legatura intre universitatile tehnice din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca. Operatorul a deschis ieri, oficial, un centru de training in cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Bucuresti. In centrul de training, studentii au acces la o biblioteca, la o sala unde vor tine cursuri specialisti Orange si un laborator unde pot realiza lucrari practice si pot studia diverse echipamente de telecomunicatii. Initiativa face parte dintr-un proiect mai amplu, Orange Education Program, prin care compania se implica in pregatirea viitorilor specialisti in telecomunicatii. Prin intermediul acestui program 18 studenti de la FETTI au beneficiat anul trecut de burse pentru intreg anul universitar, iar in  acest an numarul lor a crescut la 30. Investitia totala in Education Program este de peste 500.000 de euro iar operatorul intentioneaza sa extinda proiectul la mai multe universitati din tara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.