Brazilianul Marcos Tamandare, legitimat la Rapid Bucuresti, a ramas fara permisul de conducere si este cercetat penal dupa ce, duminica seara, a accidentat usor o tanara de 23 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni, informeaza Politia Cap
Brazilianul Marcos Tamandare, legitimat la Rapid Bucuresti, a ramas fara permisul de conducere si este cercetat penal dupa ce, duminica seara, a accidentat usor o tanara de 23 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni, informeaza Politia Capitalei.   NEATENTIE. Accidentul a avut loc duminica, la ora 20.30, pe bulevardul Iancu de Hunedoara. Autoturismul Ford cu numarul de inmatriculare B 31 TMM condus de fundasul giulestean se deplasa dinspre Calea Victoriei catre soseaua Stefan cel Mare. Dupa ce a trecut de intersectia cu Calea Dorobanti, a virat dreapta si nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, lovind o tanara de 23 de ani. Tanara a fost dusa de fotbalist la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde s-a constatat ca a suferit o contuzie. In urma incidentului, Tamandare s-a ales cu dosar penal pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, cazul urmand sa fie solutionat de Biroul Cercetari Penale al Politiei Sectorului 1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.