Raiffeisen Capital&Investment va returna investitorilor, in perioada 17-21 decembrie, sumele nealocate ca urmare a suprasubscrierii ofertei.
"Vestea buna pentru toti investitorii la Transgaz este ca isi vor primi banii mult mai devreme. In c
Raiffeisen Capital&Investment va returna investitorilor, in perioada 17-21 decembrie, sumele nealocate ca urmare a suprasubscrierii ofertei.
"Vestea buna pentru toti investitorii la Transgaz este ca isi vor primi banii mult mai devreme. In cursul saptamanii viitoare vom returna toti banii aferenti actiunilor nealocate, chiar daca am inregistrat cel mai mare numar de subscriitori din istorie", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al Raiffeisen Capital&Investment, Dana Mirela Ionescu.
Drepturile de alocare atasate actiunilor Transgaz Medias emise in cadrul majorarii capitalului social, din care o parte pentru oferta publica primara de vanzare de actiuni, se vor tranzactiona la Bursa de Valori Bucuresti incepand din 19 decembrie, a informat compania vineri.
In total sunt emise 1.384.956 de drepturi de alocare, cu simbolul TGNR01. Drepturile se vor tranzactiona in Piata Drepturi, Piata Reglementata si Piata Deal, fara limita de variatie, pe 19 decembrie, si cu limita de plus sau minus 15%, in urmatoarele sedinte.
Un pachet de actiuni reprezentand 5% din capitalul companiei de transport al gazelor naturale Transgaz Medias va fi acordat, prin Fondul Proprietatea, persoanelor deposedate de bunuri in timpul regimului comunist, a declarat secretarul de stat in Ministerul Economiei, Viorel Palasca, transmite Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.