Mentionam ca Ludvic Orban, Crin Antonescu, Puiu Hasotti si Bogdan Olteanu au declarat, pe rand, ca o vor sustine pe Norica Nicolai pentru a prelua fotoliul de la Justitie, fiind "cea mai buna optiune". In schimb, premierul Calin Popescu Tariceanu a e
Mentionam ca Ludvic Orban, Crin Antonescu, Puiu Hasotti si Bogdan Olteanu au declarat, pe rand, ca o vor sustine pe Norica Nicolai pentru a prelua fotoliul de la Justitie, fiind "cea mai buna optiune". In schimb, premierul Calin Popescu Tariceanu a evitat sa abordeze subiectul succesorului lui Chiuariu si, potrivit unor surse liberale, nu este suta la suta de acord cu nominalizarea Noricai Nicolai din cel putin doua motive: raporturile acesteia cu serviciile de informatii si faptul ca a activat in domeniul justitiei inainte de 1989. In acelasi timp, insa, au fost vehiculate de liberali si alte nume din societatea civila pentru Ministerul Justitiei: Victor Alistar - directorul Transparency International, Valerian Stan si chiar Renate Weber sau Cristian Parvulescu. Cu toate acestea, Alistar a iesit din carti, Weber a refuzat, iar Cristian Parvulescu nu este interesat de un portofoliu. Totodata, la sedinta BPC ar putea fi numite si conducerile interimare ale filialelor PNL ale caror Birouri judetene au fost dizolvate ca urmare a rezultatelor slabe la alegerile europarlamentare. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.