Furnizor de solutii, servicii si consultanta IT, S&T a anuntat semnarea unui parteneriat strategic cu JDA Software Group in vederea consolidarii pietei din regiunea Europei Centrale si de Est, prin vanzarea si implementarea solutiilor JDA Softwar
Furnizor de solutii, servicii si consultanta IT, S&T a anuntat semnarea unui parteneriat strategic cu JDA Software Group in vederea consolidarii pietei din regiunea Europei Centrale si de Est, prin vanzarea si implementarea solutiilor JDA Software, informeaza un comunicat al companiei.
Prin acest parteneriat, companiile vor furniza un set unic de solutii software si servicii asociate capabile sa raspunda cererilor venite din partea retailerilor internationali, a wholesalerilor si a producatorilor de bunuri de larg consum cu privire la imbunatatirea infrastructurii si a solutiilor de cerere si de aprovizionare.
Acordul are ca obiectiv deservirea unor piete mature, cum sunt cele din Germania, Austria sau Elvetia, dar si a pietelor aflate in rapida dezvoltare, precum Rusia, Polonia, Bulgaria, Romania si Turcia.
"S&T si JDA Software au impreuna peste 4.600 de specialisti in mai mult de 50 de tari. Suntem capabili sa utilizam competentele combinate in special pentru clientii nostri din sectoarele de productie industriala si retail. Ambele companii poseda o expertiza extinsa in ceea ce priveste industriile adresate, precum si experienta indelungata in livrarea de proiecte. Impreuna putem deservi clientii nostri in cel mai eficient mod posibil, utilizand software recunoscut international, precum si expertiza in activitatile de consultanta si implementare. In Rusia am efectuat deja investitii in resurse cu inalt grad de pregatire, din moment ce aceasta tara se pregateste ca in maximum patru ani sa devina principala piata de retail din Europa", a declarat Christian Rosner, directorul executiv al S&T.Retailerii vor investi masiv in solutii ITCompania de cercetare de piata, Pierre Audoin Consultants, estimeaza ca in 2008 industriile de retail si de productie a bunurilor de larg consum, aflate sub o puternica presiune generata de costuri si de competitie, vor investi peste media generala in solutii IT.
Investitiile se vor indrepta in special in directia automatizarii proceselor, optimizarii planificarii, pentru implementarea de solutii de management al transporturilor si marfurilor si solutii de business intelligence pentru facilitarea colectarii si analizei datelor privitoare la clienti.
"Cu S&T, ca aliat strategic, vom fi capabili sa extindem in mod profitabil prezenta JDA atat in pietele mature, cat si in cele aflate in crestere rapida, oferind acces la cele mai eficiente solutii, adaptate cerintelor pietei", a explicat Arnaud Decarsin, vicepresedinte regional pentru EMEA al JDA Software.
JDA Software furnizeaza solutii integrate de planificare, executie si optimizare pentru comercializarea si managementul lantului de aprovizionare si incasari. JDA Software are sediul central in Arizona, SUA si peste 1.500 de angajati, deservind 5.500 de clienti in 60 de tari. JDA a inregistrat in 2006 un volum de vanzari de 277,5 milioane dolari.
S&T este cel mai important furnizor de consultanta, solutii si servicii IT pentru clientii din Europa Centrala si de Est si din regiunea Germania-Austria-Elvetia. Impreuna cu firma IMG AG, achizitionata in primavara anului 2007, consortiul isi deruleaza activitatea in 22 de tari, prin intermediul a peste 80 de birouri locale.
Principalele domenii IT in care activeaza S&T sunt consultanta, dezvoltarea, implementarea si operarea de solutii, procesele si sistemele IT adaptate necesitatilor clientilor. Compania se adreseaza in special clientilor din firmele medii si mari din domeniile productiei industriale, telecomunicatiilor, administratiei publice si comertului, precum si furnizorilor de servicii financiare si companiilor de utilitati.
S&T are sediul central la Viena si este listata la Bursa din Viena din anul 2003. Compania avea anul trecut aproximativ 3.100 de angajati si venituri anuale de 461,3 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.