Am vazut-o pe Nicoleta Luciu in telenovela „Inima de tiganca" de pe Acasa TV (sau „Inima de tigan", ca n-am retinut exact). Vorbea cu un pronuntat accent tiganesc si taman ce se marita cu unu’, Medalion. Iar tatal ei le aranjase, pentru dupa nunta, o ditamai calatoria de miere in Las Vegas. Haoleo, nu-i prea OK ce invata Nicoleta la serviciu! O sa-i intre-n cap ca viata inseamna numai bani, bani, bani si cadouri scumpe, o sa se duca acasa, la iubitul ei, cu ditamai pretentiile, si n-o sa fie bine deloc.

Pe TVR, intr-o dimineata, Oana Zavoranu a muls, in aplauzele asistentei, o vaca. Toata lumea a cazut de acord ca Oana mulge vaca perfect, de parca asta ar fi facut toata viata. Dac-ajunge chestia asta la urechile lui Vadim Tudor e nasol. O sa vrea sa profite de acest talent al Oanei si, in viitoarea campanie, o s-o trimita prin tara sa cucereasca electoratul mulgind toate vacile care-i ies in cale.

Inainte de a pleca sa nasca, Andreea Marin i-a mai tras-o o data Mihaelei Radulescu. In contextul unei discutii cu un realizator de documentare s-a apucat sa explice ce-i aia un documentar adevarat. Si ca filmarile c-o amarita de camera de mina, pe care le fac diverse vedete de la diverse posturi tv, in vacanta, pentru a le folosi la intoarcere, in scop publicitar, n-au nici o treaba cu specia jurnalistica in discutie. N-a nominalizat pe nimeni, dar era evident unde batea, plus ca a insistat atit de mult pe subiect incit mi-a fost clar la ce se gindea in momentele alea: „Ti-arit eu tii, moldovianci obraznici. Pii, sie, criezi ci daci pliec o vremi di pi micul ecran, ti las si stai linistiti? Na d-aicisa, si nu poti dusi si si-ti ajungi pini mi intorc!".