In 2007, moda a avut de toate: o saptamana de prezentari, un festival in doua acte, "Summer Fashion", ba chiar si un targ. "Bucharest Fashion Week" a avut loc in doua etape: o editie de primavara (in aprilie) si una de toamna, (in noiembrie)
In 2007, moda a avut de toate: o saptamana de prezentari, un festival in doua acte, "Summer Fashion", ba chiar si un targ. "Bucharest Fashion Week" a avut loc in doua etape: o editie de primavara (in aprilie) si una de toamna, (in noiembrie). Organizatorii, ANAM Romania (Asociatia Nationala a Agen­tiilor de Modelling) si ADR (Aso­­ciatia Designerilor din Roma­nia), impreuna cu Fashion tv Paris, au adus nu mai putin de 50 de co­lectii. Fashion TV International, pri­mul canal exclusiv de moda, prezent in 130 de tari de pe cinci continente, a promovat "Saptamana modei in Romania" timp de doua luni.Printre cei mai muncitori se nu­mara Catalin Botezatu, Zina Dumi­trescu, Liza Panait, Laura Olteanu, Mihai Albu, dar si branduri inter­nationale care au succes la noi: Versace, Cavalli, Ferre, Dolce & Gabanna, Quelle, BSB, Benvenuti. UNICAT. Sibiul a devenit, in iulie, "Capitala Europeana a Modei". Peste 10.000 persoane au asistat la cel mai mare eveniment de gen care s-a desfasurat in aer liber, "Moda e Musica sotto le stele". S-au vazut rochii unicat in valoare de peste doua milioane de euro. "Summer Fa­shion Festival" a reunit, in august, la Ma­maia, toata lumea buna din moda romaneasca. Cel mai mediatizat creator ra­mane insa Catalin Botezatu, cu peste 100 de aparitii in presa interna­tio­nala. De altfel, inca din februarie 2007, reporterii revistei germane Der Stern l-au laudat, iar Book Moda l-a avut din nou in vizor cand si-a lansat colectia de lenjerie intima "Pirates", prezentata la Bu­charest Fashion Week. "Tarul" si-a etalat cre­atiile in Franta, Grecia, Jamaica, Italia sau Singapore. In noiembrie, in cadrul manifestarii Luxury Show, Catalin Bo­tezatu a fost declarat "Am­ba­sa­do­rul Modei", iar la 3 de­cem­brie, chiar de ziua sa de nastere, a realizat un show impresionant in Turcia, la Iz­mir.     catalina.iancu@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.