O vanzatoare de la o casa de amanet din Hunedoara a fost impuscata in cap ieri-dimineata de persoane necunoscute. Din primele cercetari ale politiei rezulta ca doua persoane, un barbat si o femeie, au patruns in casa de amanet in jurul orei 9:30, in
O vanzatoare de la o casa de amanet din Hunedoara a fost impuscata in cap ieri-dimineata de persoane necunoscute. Din primele cercetari ale politiei rezulta ca doua persoane, un barbat si o femeie, au patruns in casa de amanet in jurul orei 9:30, in timp ce vanzatoarea incerca sa scoata dintr-o geanta mai multe bijuterii, pe care urma sa le expuna in vitrina. Vanzatoarea a reusit sa declanseze alarma, dar barbatul a scos un pistol si a impuscat-o in cap. Cei doi agresori au luat geanta si au fugit cu o masina.   CERCETARI. Conform unor surse neoficiale, din casa de amanet au fost furate bijuterii in greutate totala de 1,2 kilograme. Victima, o tanara de 22 de ani, a fost trans­por­tata la Spitalul "Dr Alexandru Simionescu" din Hunedoara, iar apoi a fost transfe­rata la Deva, unde a fost internata in sectia de ATI din cadrul Spitalului Judetean de Ur­genta. Conform purtatorului de cuvant al acestei institutii, Cornel Rusan, victima este stabi­la hemodinamic si prezinta o plaga prin im­puscare in partea stanga a capului. Din pa­cate, aceasta si-ar putea pierde ochiul stang. Casa de amanet este dotata cu camere de supraveghere. Cercetarile in acest caz continua.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.