Vasluienii s-au impus cu 2-1, dupa o "dubla" a lui S. Frunza, bucurestenii reusind doar sa egaleze, 1-1, prin Fl. Bratu. Pe teren s-a jucat putin, din cauza starii gazonului, dar si a nervozitatii aratate de jucatori. Hategan putea apela de trei ori
Vasluienii s-au impus cu 2-1, dupa o "dubla" a lui S. Frunza, bucurestenii reusind doar sa egaleze, 1-1, prin Fl. Bratu. Pe teren s-a jucat putin, din cauza starii gazonului, dar si a nervozitatii aratate de jucatori. Hategan putea apela de trei ori la cartonasul rosu: dupa lovitura aplicata de Mardare lui St. Radu, la faultul dur al lui Ropotan la Ljubinkovic si la cotul in figura tras de Ad. Cristea lui S. Frunza. "Suntem o echipa de luptatori, insa as fi preferat ca la acest meci sa arbitreze Porumboiu! Nu am vazut asa arbitraj de pe vremea Victoriei Bucuresti. Este incredibil ce s-a intamplat! In repriza a doua nu s-a mai jucat nimic, pentru ca arbitrul nu a mai permis asta", a spus Dinu. "Asa ceva nu am mai vazut de pe timpul Victoriei! Salomir si Helesteanu au fost scosi din arbitraj si a ramas acest arbitru care ne-a furat si cu Timisoara acasa, cand nu ne-a dat doua penalty-uri! Acum nu ne-a lasat sa jucam nici 10 minute! Inseamna ca e pus de federatie impotriva lui Dinamo! Astept reactia FRF la acest arbitraj! Nu se poate, nu am vazut niciodata asa ceva in Romania! Ce sa joace Dinamo daca nu ne-a lasat? Victoria era importanta pentru locul doi, nu pentru titlu, dar este incredibil ce s-a intamplat! Coltescu si Balaj au fost suspendati si acest central, care face doar smecherii, a ramas!", a declarat Borcea. "Este incredibil! Arbitrul si-a batut joc de noi! Nu asta este adevarata valoare a lui Dinamo, insa e prea de tot! Hategan ar trebui scos definitiv din arbitraj! Nu se poate, se pierd bani, investitiile si banii nostri. De ce sa investim atunci, daca vine un arbitru ca acesta si suntem furati?", a spus Turcu.
"A fost un joc dur, intre doua echipe care si-au dorit victoria. Dupa aspectul jocului, Vasluiul nu merita victoria, dar din doua jumatati de suturi a inscris doua goluri. Pacat, pentru ca am controlat jocul in mare parte, am avut multe ocazii, dar spre final acest <<dar minunat>>, al carui nume nu vreau sa-l pronunt, si-a intrat in rol si si-a batut joc de acest meci. Dupa ce gazdele au inscris al doilea gol, din 30-35 de minute s-au mai jucat vreo sapte pentru ca arbitrul a frangmentat jocul si a facut ce a vrut din acest meci. Nu am zis ca a favorizat echipa gazda, ci ca si-a batut joc de acest meci", a spus Cornel Talnar, antrenorul lui Dinamo. "L-am schimbat pe Ropotan deoarece din dorinta de a face foarte multe risca sa primeasca si al doilea galben si atunci am luat masuri de precautie", a mai precizat Talnar.
Porumboiu: "Am fost mai buni!"
Prezent la meci, Gheorghe Constantin a dat de inteles ca nu a fost multumit de prestatia lui Hategan, dar nu a facut comentarii. "Astept nota observatorului, apoi sedinta Comisiei de Disciplina a CCA, dupa care imi voi spune parerea", a spus Gh. Constantin. De asemenea, Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui, s-a ferit sa comenteze arbitrajul. "E parerea celor de la Dinamo si e dreptul lor sa conteste arbitrajul. Eu spun insa ca am castigat meritat, pentru ca FC Vaslui a fost echipa mai buna", a declarat Porumboiu. Altfel, la inceputul meciului, galeria vasluiana a scandat impotriva presedintelui LPF, Dumitru Dragomir: "Mitica la puscarie!". De asemenea, fanii au afisat doua bannere prin care si-au aratat nemultumirea fata de legea privind prevenirea si combaterea violentelor la competitiile sportive, "Omul e condamnat sa fie liber!" si "O sa va fie dor de noi!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.