Gruparile din Soseaua Stefan cel Mare, Ghencea si Giulesti, dar mai ales Cotroceni conduc topul datornicilor din fotbalul romanesc. Dupa plecarea lui Sebastian Bodu, nimeni nu ii mai trage la raspundere pentru neplata datoriilor catre bugetul statul
Gruparile din Soseaua Stefan cel Mare, Ghencea si Giulesti, dar mai ales Cotroceni conduc topul datornicilor din fotbalul romanesc. Dupa plecarea lui Sebastian Bodu, nimeni nu ii mai trage la raspundere pentru neplata datoriilor catre bugetul statului. Totul a fost trecut sub tacere.

Campionatul nostru cel de toate zilele a tras cortina peste turul editiei 2007-2008. Cu plusuri si minusuri, el nu e nici mai bun, nici mai rau ca in alti ani. Singurul lucru pozitiv ramane calificarea echipei nationale, dupa o seceta de opt ani, la un turneu final de campionat european. De acum si pana la reluarea Ligii 1, de la sfarsitul lunii februarie a anului viitor, se va scrie mult de banii investiti de patronii de cluburi in achizitionarea de noi jucatori. Un singur lucru a ramas nelamurit pana acum, starea de... sanatate a cluburilor, mai exact situatia lor financiara. Cu doi ani in urma, cel care acum a ajuns europarlamentar, Sebastian Bodu, ameninta cu dezvaluiri incredibile privind situatia financiara a echipelor de fotbal. Din cand in cand mai transpira ceva pe la presa cu privire la acest capitol extrem de delicat. De la plecarea lui Sebastian Bodu, amanuntele sunt furnizate cu parcimonie de cei indrituiti sa o faca. Agentia Nationala de Administrare Fiscala si mai ales Directia Generala a Finantelor Publice sunt mai mereu in contratimp cu informatiile in acest sens. Dar mai ales cu ce trebuie sa intreprinda, concret, pentru recuperarea datoriilor de la cluburile de fotbal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.