Påna in aprilie a.c., Sulfina Barbu si-a jucat bine rolul de ministru al mediului si gospodaririi apelor in Guvernul Tariceanu. Ca licentiata in heirupism, a mimat ca a  elaborat Strategia nationala de management al riscului la inundatii
Påna in aprilie a.c., Sulfina Barbu si-a jucat bine rolul de ministru al mediului si gospodaririi apelor in Guvernul Tariceanu. Ca licentiata in heirupism, a mimat ca a elaborat Strategia nationala de management al riscului la inundatii pe termen scurt si mediu sau a Planului de actiune pentru protectia impotriva inundatiilor pe termen mediu.

Cel putin, asa pretinde Partidul Democrat - rezervatia politica din care face parte Sulfina Barbu - ca au stat treburile. Inundatiile romånesti nu stiu carte, nu platesc cotizatie de partid si nu cred in nicio promisiune desarta facuta de politicieni. Cele de luna trecuta din Vålcea, Gorj si Mehedinti au venit ca un vårtej divin si au facut praf strategiile mincioase ale Sulfinei, care s-au dovedit a fi doar niste ditirambi desantati inchinati partidului si conducatorului sau din umbra, caruia ii duhneste gura a Bachus.

Incropelile si ticluirile penibile ale Sulfinei Barbu nu s-au limitat la protectia impotriva inundatiilor. Ea pretinde ca in scurtul ei mandat a elaborat planuri regionale pentru gestionarea deseurilor si ca a extins reteaua de colectare selectiva a deseurilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.