Critici literari, cercetatori si editori ai operei lui Mihail Sebastian se vor intalni maine la sediul Fundatiei Nationale pentru Stiinta si Arta, din strada Dem. I. Dobrescu, nr. 11, pentru a participa la o dezbatere dedicata lui Mihail Sebastian, a
Critici literari, cercetatori si editori ai operei lui Mihail Sebastian se vor intalni maine la sediul Fundatiei Nationale pentru Stiinta si Arta, din strada Dem. I. Dobrescu, nr. 11, pentru a participa la o dezbatere dedicata lui Mihail Sebastian, al carui centenar a avut loc in acest an si caruia, din pacate, nu i s-a acordat atentia meritata. Manifestarea care se va desfasura maine isi propune sa readuca in atentia publicului opera si destinul unuia dintre cei mai interesanti intelectuali ai perioadei interbelice.
Totodata, astazi, aceeasi Fundatie Nationala pentru Stiinta si Arta, in colaborare cu Primaria Sectorului 2, va decerna la ora 13.30, in cadrul unei festivitati speciale, Premiile de Excelenta pe anul 2007. Premiile se acorda anual tinerilor cercetatori din domeniul stiintei si artelor. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.