Boom Advertising previzioneaza pentru anul viitor afaceri de pana la noua milioane euro, tintind o cota de 40-45% din piata online din Romania, potrivit unui comunicat al companiei citat de NewsIn. Compania estimeaza pentru anul 2008 o piata de peste
Boom Advertising previzioneaza pentru anul viitor afaceri de pana la noua milioane euro, tintind o cota de 40-45% din piata online din Romania, potrivit unui comunicat al companiei citat de NewsIn. Compania estimeaza pentru anul 2008 o piata de peste 15-16 milioane euro in publicitatea online. Rata de dezvoltare a conexiunilor la Internet in Romania si penetrarea broadband-ului vor aduce peste doua milioane de utilizatori in 2008, care vor produce modificari ale pietei actuale. Boom Advertising va vinde in 2008 publicitatea pentru toate site-urile iMedia, Unlimited Sport Media si Trilulilu.ro. iMedia isi desfasoara activitatea doar online, cu o cota de piata de 6% in Romania si se va alatura retelei Boom Advertising, cu site-uri in domenii ca auto (automarket.ro), femei (eva.ro), portaluri, sanatate, divertisment, cu un total de noua noi site-uri in retea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.