Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal, Anghel Iordanescu, va deveni senator PSD incepand din 2008, in locul lui Teodor Filipescu, care va demisiona din legislativ pe caz de boala, a declarat presedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea. Cu Iorda
Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal, Anghel Iordanescu, va deveni senator PSD incepand din 2008, in locul lui Teodor Filipescu, care va demisiona din legislativ pe caz de boala, a declarat presedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea. Cu Iordanescu la timona, Romania a obtinut locul VI la Campionatul Mondial din SUA, 1994, cel mai important rezultat din istoria Romaniei la aceasta competitie. SENATORUL. Teodor Filipescu, senator PSD de Ilfov, va demisiona la inceputul anului viitor, invocand motive de boala. Filipescu a declarat pentru NewsIn ca isi va depune demisia din Senat dupa ce isi va termina concediul medical, adica cel mai probabil, in februarie, cand incepe noua sesiune legislativa. Potrivit lui Gabriel Oprea, Filipescu l-a anuntat de aceasta intentie in cursul acestei zile. In acest caz, se vor desfasura procedurile de validare la Senat a urmatorului clasat pe lista, Anghel Iordanescu, a mai adaugat liderul PSD Ilfov. Iordanescu, vicepresedinte al PSD Ilfov, a declarat si el pentru NewsIn ca regreta circumstantele in care va ocupa aceasta functie. "Regret sincer situatia domnului Filipescu, e vorba de o boala si imi pare rau pentru domnia sa. Pe de alta parte, ma onoreaza ca voi ocupa aceasta functie. Sunt membru PSD din 2004, acum sunt vicepresedinte la Ilfov, imi doresc sa ocup aceasta functie", a spus fostul antrenor al Romaniei. Iordanescu a mai spus ca si-ar dori sa performeze in politica, la fel cum a facut si in sport.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.