In dupa-amiaza zilei de såmbata, Andreea Marin Banica a adus pe lume primul ei copil, o fetita pe care a numit-o Ana Violeta. Cu toate ca nasterea prin cezariana era prevazuta sa aiba loc tocmai de ziua prezentatoarei de la TVR, 22 decembrie,
In dupa-amiaza zilei de såmbata, Andreea Marin Banica a adus pe lume primul ei copil, o fetita pe care a numit-o Ana Violeta. Cu toate ca nasterea prin cezariana era prevazuta sa aiba loc tocmai de ziua prezentatoarei de la TVR, 22 decembrie, Andreea a ajuns mai devreme la maternitate. Motivul a fost acela ca, vineri seara, la primul concert de Craciun al lui Stefan Banica jr, vedeta “Surprizelor” nu s-a putut abtine de la dans, fapt care a grabit aparitia micutei Violeta. Desi sufera de dureri din pricina operatiei prin care a trecut, Andreea ne-a declarat ca acestea nu mai au importanta si ca este fericita.

Cu doua zile inainte ca Stefan Banica jr sa inceapa seria concertelor de Craciun, Andreea Marin ne spunea ca nici nu-si imagineaza sa nu mearga sa-l aplaude din sala. Ar fi fost mai prudent daca s-ar fi rezumat doar la atat, insa la spectacolul de vineri, Andreea nu s-a putut abtine de la dans, fapt care a grabit aparitia pe lume a fetitei sale. “Miercuri am fost la repetitia generala pentru concertul lui Stefan la Sala Palatului. Am vrut sa vad daca pot suporta zgomotul. Medicul meu mi-a spus ca pot merge la concert vine ri, dar cu conditia sa nu dansez”, ne-a declarat Andreea, in exclusivitate. Orice efort ii era interzis gravidei, pentru ca in ultima saptamana de sarcina, bebelusul era deja pregatit sa se nasca in orice clipa. Prezentatoarea “Surprizelor” a avut un loc in loja oficiala, in spatele salii, si a rezistat cuminte pe tot parcursul concertului. Spre sfarsit insa s-a ridicat de pe scaun: “Nu am putut sa ma abtin si am dansat. In seara aceea, m-am simtit bine, doar ca fetita se misca ceva mai mult decat de obicei. Apoi, sambata, inainte de pranz, au inceput contractiile, asa ca am plecat la spital”, isi aminteste Andreea.

'Am dureri, dar nu conteaza. Sunt fericita>>
In ingrijirea doctorului Bogdan Marinescu de la Spitalul Panait Sarbu, Andreea a nascut, prin cezariana, in jurul orei 14.45, o fetita sanatoasa, de 3,250 de kilograme si 52 de centimetri, care a primit nota 10 pe scara Apgar. Imediat dupa aceea, cand a luat-o pe Violeta in brate, „Zana Surprizelor“ a inceput sa planga, iar medicii i-au desprins cu greu bebelusul de la piept. Stefan Banica jr, prezent si el la maternitate, nu se mai indura sa plece de langa fetele lui, desi trebuia sa se grabeasca la repetitii pentru urmatorul concert.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.