"Gemenii golului", cum au fost supranumiti Sergiu Radu si Vlad Munteanu de jurnalistii nemti sezonul trecut, cand cei doi evoluau pentru Energie Cottbus, nu vor mai trage si anul viitor pentru aceeasi echipa.   IMPRUMUT. La Wolsburg, unde r
"Gemenii golului", cum au fost supranumiti Sergiu Radu si Vlad Munteanu de jurnalistii nemti sezonul trecut, cand cei doi evoluau pentru Energie Cottbus, nu vor mai trage si anul viitor pentru aceeasi echipa.   IMPRUMUT. La Wolsburg, unde romanii au ajuns "la pachet" in vara, n-au dat randamentul scontat, iar antrenorul Felix Magath a decretat: "Sergiu va fi imprumutat pentru o jumatate de an. In mare ne-am inteles cu Stuttgart pentru un transfer la iarna". Asadar, Sergiu Radu va trece in curtea campioanei en-titre a Germaniei, unde va avea coechipier un alt conational, pe Ciprian Marica. Sttutgart ii va achita lui Wolfsburg in schimbul acestui imprumut 500.000 de euro si va avea prima optiune de cumparare a jucatorului. In scurta perioada pe care a petrecut-o la Wolfsburg, "Schija" a jucat in 11 meciuri, de patru ori ca titular, si a marcat doua goluri. Impusa de Magath, mutarea este si pe placul lui Sergiu Radu, care va avea la dispozitie o jumatate de an pentru a-l convinge pe selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, ca merita sa joace la Euro 2008. Atacantul de 30 de ani isi pierduse la Wolfsburg statutul de titular, astfel ca nu mai indeplinea una dintre principalele cerinte pentru a fi convocat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.