Astazi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor judeca recursul declarat de edilii comunei Brahasesti din judetul Galati, primarul Vasile Baiculescu si viceprimarul Constantin Pascaru, impotriva deciziei de arestare luata saptamana trecuta de Tribun
Astazi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor judeca recursul declarat de edilii comunei Brahasesti din judetul Galati, primarul Vasile Baiculescu si viceprimarul Constantin Pascaru, impotriva deciziei de arestare luata saptamana trecuta de Tribunalul Bucuresti.

CONTESTATIE. Arestati pe o perioada de 29 de zile pentru luare de mita si, respectiv, complicitate la aceasta infractiune, cei doi au contestat masura, sperand sa-si obtina libertatea. Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, in cursul acestui an primarul a pretins de la trei agenti economici din judetul Galati suma de 102.829 euro, pentru a-si pune semnatura de primar pe contractele incheiate de Consiliul local cu cele trei firme, pentru constructia unor lucrari de interes public. Anchetatorii au stabilit ca primarul a primit o parte din spaga prin posta, iar alta prin adjunctul sau.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.