Ministrul Educatiei Cristian   Adomnitei, (foto) a fost somat ieri sa isi dea demisia pentru abuz in functie si neglijenta in serviciu.

Solicitarea a fost facuta de secretarul general al Agentiei de Evaluare si Asigu
Ministrul Educatiei Cristian   Adomnitei, (foto) a fost somat ieri sa isi dea demisia pentru abuz in functie si neglijenta in serviciu.

Solicitarea a fost facuta de secretarul general al Agentiei de Evaluare si Asigurarea a Calitatii Educatiei, Gheorghe Radulescu, nemultumit de modul in care au fost organizate tezele cu subiect unic din acest an, care inlocuiesc testele nationale la admiterea in liceu. Radulescu sustine ca s-a copiat pe rupte, iar subiectele au fost deconspirate inaintea testarii. El acuza anumite scoli ca elevii lor au fost ajutati sa copieze, pentru a lua note mari, fiind astfel dezavantajati elevii buni. Ministrul Educatiei nu are de gand sa dea curs somatiei, considerand-o nefundamentata, ne-a declarat ieri Mihaela Suciu, consilierul personal al ministrului Adomnitei. "Este ciudata solicitarea facuta chiar cu o zi inainte ca ministrul sa lanseze in dezbatere publica pachetul de legi privind invatamantul!", a precizat sursa citata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.