Doua noi seriale incep pe Viasat History. De la ora 19.00, puteti urmari primul episod din serialul „Chirurgi pe front“. Lucrand fara anestezice si folosind doar analgezice primitive, acestia au invatat sa trateze ingrozitoare rani provo
Doua noi seriale incep pe Viasat History. De la ora 19.00, puteti urmari primul episod din serialul „Chirurgi pe front“. Lucrand fara anestezice si folosind doar analgezice primitive, acestia au invatat sa trateze ingrozitoare rani provocate in lupta. In continuarea acestuia, de la ora 20.00, incepe serialul „Eroi al celui de-al Doilea Razboi Mondial“. Radarul a oferit apararii antiaeriene britanice un avantaj incontestabil in timpul Bataliei pentru Anglia, ajutand la salvarea Marii Britanii de la invazie. Ramane sa aflati cine au fost geniile electronicii care l-au creat, in anii '30 si 40. Tot de la ora 20.00, dar pe National Geographic, puteti urmari un nou episod din seria „Vanatorul vanat: Delfinii“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.