Cristian Parvulescu a declarat, sambata, ca atacurile lui Traian Basescu la adresa lui fac parte dintr-o logica si nu sunt nicidecum intamplatoare. "Am fost avertizat ca asa se va intampla", a declarat fostul lider al Asociatiei Pro Democratia, in c
Cristian Parvulescu a declarat, sambata, ca atacurile lui Traian Basescu la adresa lui fac parte dintr-o logica si nu sunt nicidecum intamplatoare. "Am fost avertizat ca asa se va intampla", a declarat fostul lider al Asociatiei Pro Democratia, in cadrul unei dezbateri pe tema Legii votului uninominal. "Traian Basescu vrea sa gaseasca un tap ispasitor pentru esecul de la referendum si aduce, prin aceste atacuri, o lovitura de imagine Asociatiei Pro Democratia", a mai spus el. Parvulescu a mai spus ca a fost, in mai multe randuri, sfatuit sa se retraga din procesul de negociere al proiectului de lege privind votul uninominal. "Desi mi s-a spus ca ar fi mai bine sa ma retrag, mi s-a parut onest sa sustin in continuare un proiect pentru care am lucrat in tot acest timp", a conchis Parvulescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.